Have a question?
Message sent Zapri

Izpit za čoln - tečaji

 
Na izbiro imate dva načina izvajanja tečaja:
  • Webinar je tečaj preko spleta v živo s predavateljem, kjer lahko zastavite dodatna vprašanja, dodatno razlago...
  • Samostojni spletni tečaj pa pa je posneto predavanje v naši spletni učilnici. Prednost je da lahko do tega dostopate kadarkoli, kjerkoli in ogledate ponovno v kolikor je potrebno.

Prednosti spletnih tečajev

Spletni tečaji za izpit so postali priljubljeni zaradi njihove številne prednosti. Eno izmed ključnih prednosti je, da se tečajnik lahko uči udobno iz svojega doma ali pisarne, kar je še posebej priročno za tiste, ki nimajo časa ali priložnosti, da bi obiskali fizični tečaj. Poleg tega spletni tečaji voditelja za čoln tečajniku omogočajo, da se prilagodi svojemu urniku, kar pomeni, da se lahko uči kadar koli želi in kolikor časa želi, kar je zelo pomembno za zaposlene ali tiste, ki imajo druge obveznosti.

Spletni tečaji za izpit tudi omogočajo tečajnikom, da si ogledajo gradivo večkrat, če se jim zdi, da nekaj ni jasno. To je še posebej koristno za tiste, ki se morda učijo počasi ali potrebujejo dodaten čas za razumevanje nekaterih konceptov. Poleg tega spletni tečaji tečajnikom omogočajo, da napredujejo v svojem tempu, kar je še ena prednost, ki jih ločuje od fizičnih tečajev.

Naš cilj kot ponudnika spletnih tečajev je zagotoviti kakovostno izobraževanje za naše tečajnike, medtem ko skrbimo za njihovo varnost in dobrobit. Spletni tečaji so oblikovani tako, da zagotavljajo vrhunsko izobraževanje za izpit za voditelja čolna. Poleg tega smo razvili natančen načrt učenja, ki omogoča tečajnikom, da dosežejo najboljše rezultate.

Webinar tečaj

Zaradi razmer smo izvajanje tečajev za voditelja čolna do 24 m prenesli iz učnih klopi na tečaje preko spletnega webinarja. S tem z vso skrbnostjo spremljamo in upoštevamo navodila NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) vezana na preprečevanjem širjenje korona virusa.

Veliko strank je navdušenih nad novim načinom predavanja, saj so postali tečaji dostopni kjerkoli. Poleg tega, prihranite tudi dragoceni čas in denar, ki bi ga sicer porabili za vožnjo na in iz tečaja.

Ponosno ugotavljamo, da se je uspešnost naših tečajnikov pri opravljanju izpita znatno izboljšala, saj je prenos znanja dosti bolj učinkovit. Vso potrebno gradivo prejmete po pošti. Poleg predavanj vam omogočimo tudi dostop do spletne učilnice, kjer najdete pestro izbiro video vsebin in izpitnih vprašanj, z dostopom do  po opravljenem tečaju.z dostopom do 4 tednov po opravljenem tečaju.