Have a question?
Message sent Zapri

Tečaj za VHF GDMSS

PRIDOBITE POTRDILO O USPOSOBLJENOSTI ZA UPRAVLJANJE Z VHF GMDSS POSTAJO.

Izpit za VHF GMDSS, mora imeti vsaj ena oseba na čolnu, na katerem je radijska postaja VHF GMDSS. Izpit za VHF GMDSS je obvezen za najem čolna, saj večina čolnov opremljena z radijsko postajo VHF GMDSS. Oseba, ki želi upravljati čoln z radijsko postajo, ki omogoča selektivni klic, mora z izpitom pridobiti potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS postajo. Potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS dobi lahko le oseba, ki je dopolnila 16 let. 

Tečaj poteka po preizkušenem praksi kombinacije praktičnih vaj in predavanj iz upravljanja VHF GMDSS postaje, ter primerov iz prakse. 

OPIS TEČAJA

Tečaj za VHF GMDSS postajo traja 4 šolske ure (popoldan od 18 do 21 ure) in obsega vsebinske sklope, ki zavzemajo celoten izpitni program:

  • osnove radiotelefonije
  • funkcije DSC enote
  • pravila komuniciranja
  • uporabo VHF kanalov
  • uporabo VHF GMDSS radijske postaje ali simulatorja.

Zaradi razmer smo izvajanje tečajev za radijsko postajo VHF GDMSS prenesli iz učnih klopi na tečaje preko spletnega webinarja. S tem z vso skrbnostjo spremljamo in upoštevamo navodila NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) vezana na preprečevanjem širjenje korona virusa.

Veliko strank je navdušenih nad novim načinom predavanja, saj so postali naši navtični tečaji dostopni kjerkoli. Poleg tega, prihranite tudi dragoceni čas in denar, ki bi ga sicer porabili za vožnjo na in iz tečaja.

Ponosno ugotavljamo, da se je uspešnost naših tečajnikov pri opravljanju izpita znatno izboljšala, saj je prenos znanja dosti bolj učinkovit. Vso potrebno gradivo prejmete po pošti. Poleg predavanj vam omogočimo tudi dostop do spletne učilnice, kjer najdete pestro izbiro video vsebin, simulator VHF GDMSS in izpitnih vprašanj, z dostopom do 6 tednov po opravljenem tečaju.

Tečaj za radijsko postajo VHF GDMSS obsega 4 šolske ure. Vsi naši tečaji so v skladu s pravilnikom Uprave RS za pomorstvo.

Poskrbeli bomo, da boste pridobili vsa potrebna znanja za uspešno opravljanje izpita. Poleg tega pa boste lahko utrjevali znjane s pomočjo video vsebin v spletni učilnici (NOVO).

Naš način izvajanja tečajev je ustrezen tudi za vse, ki ste oddaljeni od lokacije izvedbe tečaja (podeželje, tujina, dopust in službene obveznosti)

PO POŠTI VAM POŠLJEMO:

– Učno gradivo – Napreden učbenik za VHF GDMSS

– prijavnico na izpit

izpit za čoln

OPIS TEČAJA

Na tečaju, ki obsega 4 šolske ure (1 dan) in je v skladu z pravilnikom Uprave RS za pomorstv boste pridobili znanja, ki so potrebna za uspešno opravljanje izpita.

Asset 29

VSEBINA TEČAJA

  • osnove radiotelefonije
  • funkcije DSC enote
  • pravila komuniciranja
  • uporabo VHF kanalov
  • uporabo VHF GMDSS radijske postaje ali simulatorja.

Asset 45

TEČAJ

Tečaj za VHF GMDSS je sestavljen tako, da tečajniki pridobijo vsa potrebna teoretična in praktična znanja za uspešno opravljanje izpita.

Asset 22

IZPIT ZA VHF GMDSS RADIJSKO POSTAJO

Izpit za VHF GMDSS radijsko postajo mora imeti vsaj ena oseba na čolnu, na katerem je radijska postaja VHF GMDSS. Izpit za VHF GMDSS je obvezen za najem čolna, saj je večina čolnov opremljenih z radijsko postajo VHF GMDSS

Asset 3

OPRAVLJANJE ZPITA

Izpit je možno opravljati le v Kopru na Upravi RS za pomorstvo.

Asset 21

POTEK IZPITA

Izpit poteka pred komisijo uslužbencev Uprave RS za pomorstvo  in je sestavljen iz teoretičnega dela in praktičnega dela (uporabe VHF GMDSS simulatorja).

NE ODLAŠAJTE IN SE PRIJAVITE ŽE DANES!

V primeru morebitnih vprašanj smo dosegljivi preko elektronske pošte info@izpitzacoln.net ali pokličite na 041 623 237.

Ste v dvomih? Nikar ne dvomite, nudimo vam garancijo na uspešnost.

To pomeni, da če izpita ne opravite, vam v celoti vrnemo kupnino.

31848741 element
31848741 element
31848741 element

MNENJA TEČAJNIKOV