Have a question?
Message sent Zapri

Od plavalca do jadralca

Asset 44
izpit za čoln

Naš cilj

Naš CILJ je pomagati ne le pridobiti znanje za uspešno opravljen izpit, temveč tudi ozaveščati mlade o mornarskih veščinah in varni plovbi. V želji, da bo vsak naš tečajnik, zmožen sam samozavestno prevzeti odgovornost in zapluti novim dogodivščinam naproti pa naj bo to ali vodni skuter ali jadrnica.

Vizija

Ko govorimo o VIZIJI je naša zelo preprosta. Vsi, ki že imate izkušnje z morjem in vremenom se zavedate, razumete koliko znanja in preudarnosti zahteva plovba. Osnovno znanje ni dovolj, pomembne so tudi izkušnje. Zato pri Poseidon Navtiki strmimo k spodbujanju začetnikov, da preudarno in samozavestno stopajo na svojo »mornarsko pot« in si pred samostojno plovbo pridobijo čim več izkušenj.

Od plavalca
do jadralca

V želji po deljenju našega znanja in ustvarjanju prekaljenih pomorščakov, smo že pred leti ustanovili navtično šolo. Naš program ``OD PLAVALCA DO JADRALCA`` pomaga vsem željnim polnoletnim osebam pridobiti vso potrebno znanje za ``Izpit za voditelja čolna do 24m``.

Tečaji

Marsikomu se zdi pot »od plavalca do jadralca« nedosegljiva. Vendar ni! Veseli nas, ko se opogumijo tudi tisti, ki več let po tiho sanjarijo o svoji mornarski poti. Torej, prvi korak je prijava na tečaj. Vsem našim preteklim tečajnikom pa želimo predvsem, naj bo morje mirno in veter ugoden!

Naši podatki

  • Poseidon Navtika d.o.o.
  • Poseidon Navtika, izobraževanja, svetovanja in šport d.o.o.
  • Cesta v Mestni log 88
  • 1000 Ljubljana
  • Matična številka: 8501491000
  • Davčna številka: SI 46147772
Asset 3
TDV M184 02